Trainers

Trainer Alois MatonALOIS MATON


Alois Maton is eigenaar van TWENTYFOUR SEVEN PERSONALTRAINING. Hij groeide op in Culemborg en de liefde voor sport en fitness is er altijd geweest. ‘Omstreeks mijn twintigste kreeg ik mijn eerste baan als fitnessinstructeur in Vianen. Daarna ben ik bij Achmea health Centers snel doorgegroeid van vestigingsmanager naar regiomanager, salesmanager en uiteindelijk operationsmanager. Ik stuurde twaalf fitnesslocaties aan. Toen volgde de stap om voor mezelf te beginnen. De aandacht was gaandeweg verschoven naar beleid en ik wilde weer volledig focussen op de basis van gezondheid. Goede voeding en voldoende beweging.’ 

‘Zwolle is al vijftien jaar mijn thuis. Een geschikte locatie en de eerste klanten waren eigenlijk zo gevonden. Ik breid mijn netwerk uit door business events te bezoeken, en mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Trainingen van 30 of 60 minuten zijn ‘slechts’ onderdeel van het gehaal. Veel belangrijker is het veranderen van de lifestyle van mensen. Ik help bij het maken van de juiste keuzes en die verschillen van persoon tot persoon. Ik luister, denk mee en adviseer vanuit oprechte betrokkenheid.’ 

‘Wie nieuwsgierig is naar wat personal training precies inhoudt, nodig ik van harte uit om contact met me op te nemen. Wanneer je over de juiste motivatie beschikt, kunnen we samen heel veel bereiken.
 
 


TIEMEN POST

In 2005 besloot Tiemen op 18 jarige leeftijd het leger in te gaan. Door de jaren heen heeft Tiemen zich opgewerkt tot instructeur in binnen en buitenland. Hierdoor heeft hij veel ervaring op het gebied van persoonlijke begeleiding van mensen met allerlei verschillende achtergronden. Na 12 jaar besloot Tiemen zijn talent voor coaching en zijn passie voor sport te combineren door een loopbaan te beginnen als personal trainer.

"Doorzetten waar je anders gestopt was en trots zijn op de prestaties die je levert. Jou versteld laten staan van wat je allemaal in huis hebt is het uitgangspunt van elke training. Regelmatig sporten en verantwoorde voeding zorgen ervoor dat je energieker in het leven staat. De energie die we samen in een work out stoppen is een investering in jou!"

Heb je een druk leven en daardoor niet altijd zin en discipline om naar de sportschool te gaan? Wil je graag afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je al zoveel geprobeerd? Ben je van plan om weer fit worden na blessure, ziekte of zwangerschap? Wil je graag trainen voor een speciale gelegenheid zoals een obstacle run of survival tocht? Neem dan contact op en leer ik je graag kennen.

Klantervaring

TWENTYFOUR SEVEN Personal training

Stadionplein 16

Postcode: 8025 CP Zwolle

06 301 27 299

info@247pt.nl

KVK: 65673387

BTW: NL169624353B01

TWENTYFOUR SEVEN app

Inloggen

Social Media

Facebook

Instagram

Linkedin